Zoals met veel goede en hoogwaardige A-merk producten die zich in de loop der jaren bewijzen, verschijnen er namaakproducten. Fabricage van Heatholders is een precies en complex proces. De look en feel namaken is niet zo moeilijk maar de kwaliteit kopiëren is onmogelijk. Ze zijn veel minder warm en duurzaam. U zoekt warmte en comfort? Kies dan voor orginele Heatholders.
 

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 25,-

 

NIET GOED GELD TERUG

14 dagen geld terug garantie

 

VEILIGE BETALINGEN

Uw betaling is veilig

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over Heat Holders

Niemand vindt koude voeten fijn. Maar tot 2008 waren de meeste thermosokken waardeloos. En daar begint ons verhaal.

Onze uitvinder, David Doughty, produceerde en verkocht al zijn hele leven sokken.

Vanaf de jaren 70 eenvoudig begonnen had hij in de jaren 80 al meer dan 200 medewerkers.

In de jaren 90 ging het allemaal moeizamer. Sokken werden overal goedkoper en David werd gedwongen zijn sokken in lage-loon-landen te gaan laten maken. De kwaliteit ging samen met de prijs achteruit, hetgeen resulteerde in een halve natie die met koude voeten kampte. Buitenshuis, maar zelfs ook binnen.

 

Koude voeten en een briljant idee

Op een koude winterdag in 2006 stond David naast het voetbalveld te kijken naar zijn zoon.

Hij had ijskoude voeten en had alle varianten thermosokken al geprobeerd. Zelfs die uit zijn eigen bedrijf waren eigenlijk niet goed genoeg. Op die dag besloot hij om de ultieme thermosok te ontwikkelen. Misschien niet de voordeligste, maar absoluut de beste die er te koop waren. Sokken die zo warm zijn dat je vergeet dat het winter is.

 

Een sok is geboren.

Vanaf dat moment heeft hij er 2 jaar over gedaan om de perfecte sok te ontwikkelen.

Vele experimenten met machines en materialen later was er de perfecte sok.

 

Het Heatholders-proces was en is nog steeds absoluut uniek . Het zorgt voor de hoogste thermo-waarden. Ze zijn veel warmer dan wandelsokken en andere thermosokken .

Ze zijn zelfs drie keer warmer dan standaard thermosokken gemaakt van katoen.

 

Warme reacties

Vanaf het eerste begin houden mensen van de Heatholders. In mailtjes, posts op social-media en in reviews, iedereen is laaiend enthousiast. Wat een genot om iedere dag heerlijk naar buiten te kunnen gaan en absoluut geen koude voeten meer te krijgen.

Iedereen die vaak buiten is, om de hond uit te laten, om paard te rijden of om te tuinieren zijn het met elkaar eens: Heatholders zijn de warmste sokken die ze ooit gehad hebben.

In tal van week en dagbladen, maar ook door bekende mensen uit de showbizz, iedereen had, en heeft nog steeds, lovende woorden voor onze producten. 

 

Van top tot teen

In de jaren daarna werden inmiddels 12 miljoen paar Heatholders verkocht over de hele wereld. Er kwamen steeds nieuwe varianten en hippe prints bij. Daarnaast ontwikkelde we met dezelfde technologie mutsen, handschoenen, leggings, ondergoed en zelfs heerlijke dekens.

Samen met “the sock shop” hebben we al deze producten sinds 2009 over de hele wereld verkocht.

Overigens worden goede producten altijd nagemaakt. En dat gebeurt dus ook met Heatholders.

De verpakkingen en kleuren zijn identiek. Maar de kwaliteit is onuitgezonderd erbarmelijk slecht. Wacht u voor namaak. Laat u niet teleurstellen en kies altijd voor Heatholders.

 

Nederland

Ook in Nederland worden de producten inmiddels succesvol door Fytotrade gedistribueerd.